ostanimo u kontaktu

Sa neta

„DOĐEŠ U BEOGRAD SA SVOJIM SEOSKIM NAVIKAMA“: Stanari zgrade na Ceraku BESNI, nemilosrdno OPLELI po KOMŠIJI (FOTO)

Vreme:

Datum:

„Savnička 14, dođeš u Beograd da živis sa svojim navikama iz sela, nosiš drva za ogrev na četvrti sprat, a od hodnika napraviš buvljak“, glasi tvit koji je otkrio neverovatne navike stanovnika Beograda i zapalio društvene mreže ovih dana.

Svačega smo se nagledali da ljudi drže po hodnicima zgrada – od sušilica sa vešom, obuće pred vratima, kese smeća koje čekaju da budu bačene u kontejner… ali ova scena zabeležana u zgradi na Čukarici je dosad nezabeležana!

Kako se vidi na fotografijama korisnika Tvitera, neko od stanara ispred zgrade drži nekolko metara drva, fino nacepanih i pokrivenih, spremnih za loženje. Kako će da ih loži u stanu, pitaju se mnogi u komentarima, ali niko nema pravi odgovor.

 

Ova zgrada „zanimljiva“ je još i po onome kako su „uređeni“ hodnici“. Tako, kako se vidi na fotografijama, neki delovi stepeništa i hodnika služe kao ostave, za sve ono za šta nema mesta u samom stanu. S druge strane, neki su se „proširili“, tako što su hodnik ispred svojih vrata opremili – komodom, cipelarnikom, ukrasima…

„Kakva su to drva?“, „Da li je ovo realno da ima u Beogradu?“, „Meni je ovo jezivo“, nizali su se komentari na ovu objavu.

A bilo je i onih koji su i te kako osudili ovakake navike…

„Obavezno prijavi“, „Imaš Upravnika zgrade, ako ne onda Komunalna policija“.

A bilo je i onih koji dele sličnu sudbinu..

„Toga ima i na Dorćolu“, „Tako i ja imam komšiju, isključio se sa toplane i sad se greje sa drvima. Ceo podrum zaposeo. Uglavnom ima puno pravo da se greje na šporet i da loži drva, u sred grada. Cela zgrada zbog njega mora da plaća čišćenje odžaka. Voli u 6 sati ujutru da cepa drva za potpalu u stanu.“

Problemi sa komšijama česti su u Srbiji, a jedan od načina rešavanja spornih situacija je i postavljanje upozorenja na vidnom mestu.

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending