ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

ĐORĐE DAVID SKOČIO PA PRED SVIMA POLJUBIO CECU!

Vreme:

Datum:

 Đorđe David sinoć je komentarisao dvojicu kandidata u duelu u Zvezdama Granda, a potom poljubio Cecu Ražnatović.

“Kandidat broj jedan, nerealan duel, pogotovo što si ti čovek koliko ovu materiuju poznajem koji to radi kako treba. A ti me sad iseci jer moram da izađem i da poljubim Makedonca. Nikad se niko nije usudio da otpeva Topića i ovu pesmu koju si ti odabrao. Hvala ti na tome, ja sam uživao do neba“ rekao je Đorđe, izašao na scenu i poljubio takmičara.

Saša Popović je dao Đorđu sugestiju:

“Ja da sam na tvom mestu ja bih došao i poljubio cecu kao njegovog mentora“, rekao je Popović, a Đorđe je dotrčao i cmoknuo Cecu.

Pa što mene, čovek pevao, a ne ja?“, pitala je Ceca i objasnila:

“Rekao je da sam dobio biser a ja kažem korpu bisera!“

Ana Bekuta bila je fascinirana njegovom reakcijom tokom takmičarevog nastupa.

“Da ste vi videli Đorđa koji je uživao. Ovde se sve treslo i ja sam se krstila i levo,m i desnokm i pomislila sam da nisi normalan Đole. Šta ti je? Ovo je samo jedan takmičar. Odličan si, neću da umanjujem tvoju vrednost, ali meni je Đorđe ovde bio mnogo čudan“, rekla je Ana.

grand/flex portal

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending