ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Desingerica objašnjava: Stanija, Milica Pavlović, sve su one za „šivenje u glavu“! 

Vreme:

Datum:

Dragomir Despić Desingerica birao je tokom gostovanja u jednoj emisiji koja mu je poznata ličnost „gas“, koju bi s druge strane „šio patikom“, a onda i koja je „korpa“.

Pošto je najpre izvukao papirić na kom je pisalo ime Stanije Dobrojević, prokomentarisao je:

– Strahinja Dobrojević? Stanija Dobrojević. Za šivenje gde, za šta Staniju da šijem (smeh)? Da je šijemo patikom u glavu ili ono… Pa, ne znam… Mogao bih Staniju da išijem patikom u glavu, da se opameti. Bili smo zajedno u emisiji, pričala je o nekim stvarima, treba da se opameti…

– Stanija, ništa strašno, mnogi su to prošli – istakao je on, prenose domaći mediji pisanje „Republike“, a potom, reper je izvukao i Emu Radujko.

– Ema je gas, brate. Iskreno, gas – kazao je on u emisiji „Lično sa“.

Zatim, izvukao je i ceduljicu na kojoj je pisalo Milica Pavlović.

– Milica je za šivenje u glavu. Da joj pomognemo malo. Ne fali joj ništa, malo, onako, da udahne, da uđe u gas. Da je proradi gas. Ali ona je uspešna, sve najbolje, ništa loše, uspešna, peva, igra, sve radi – objašnjavao je Despić, u poznatom stilu.

24sedam

Bonus video:

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending