ostanimo u kontaktu

Muzika

Crnogorska pevačica stala na crtu Milici Pavlović: „Moja pesma sa Albinom biće veći hit!“

Vreme:

Datum:

Dugo najavljivani spot za numeru “Blokira” je konačno ugledao svjetlost dana. Ovog puta Suzana se odlučila za veliki iskorak u karijeri pa je snimila pjesmu koja pripada novom muzičkom pravcu s toga je uslijedila i njena saradnja sa Albinom i Ajzijem, dok je pored pjesme publici poklonila i atraktivan za koji vjeruje da će bolje proći nego što je to bio Milice Pavlović. 

“Apsolutno će biti najveći hit! Milica je stvarno divna devojka imam o njoj baš lepo mišljenje i ona je doživela svojih 5 minuta. Veoma je napredovala u poslednje vreme. Međutim, iskustvom koje imam ja i ta neka luda energija, ludo-pozitivna energija moram tako da kažem, je nešto što me karakteriše što me održava svih ovih godina na vrhu u Crnoj Gori, a bila sam nekada i u Srbiji, mislim da ću to sada ovim novim albumom, ovim novim pesmama to ponovo postati.”

Kako ističe pjesma Blokira predstavlja sliku današnjice a već na prvo slušanje se zaljubila u nju. 

“Poznato je da su društvene mreže zavladale i da smo zahvaljujući njima uvijek dostupni svima. Nažalost, svako danas može da stupi u kontakt sa nama. Zato, onog momenta kada nekog želimo da maknemo iz svog života postoji to jedno dugme “blok” i ta osoba automatski nestaje iz našeg života. A kako u novoj pjesmi žena provocira i neće dati mira ujedno se i pita zašto je taj neko ne blokira, e pa neću ni ja dati mira mojoj publici u budućem periodu, pa da vidimo ko će koga da blokira”, zaključuje Tot.

Bonus video:

pročitaj više
komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Muzika

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti!

Vreme:

Datum:

Autor:

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli. Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

“Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je Dragana.

Vidno ganuta regionalna muzička zvezda izašla je pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

“Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

pročitaj više

Muzika

PRIČA DEČAKA ALENA KOJI IGRA DŽEJA U FILMU “NEDELJA“

Vreme:

Datum:

Autor:

U filmu “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, njega u dečijim danima glumi dečak Alen, kome je ovo prvo glumačko iskustvo.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu “Nedelja“ i uloga je bila njegova. Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro“, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

pročitaj više

Muzika

CECA RAŽNATOVIĆ O PESMI KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović juče je objavila pesmu “Za kraj“ snimljenu za film “Nedelja“ koji govori o životu Džeja Ramadanovskog.

Ceca je otkrila kako je došlo do ove saradnje.

“Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija. Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života“, rekla je Ceca.

Film će se u bioskopima širom regiona naći od 18. januara.

pročitaj više

Trending