ostanimo u kontaktu

Sa neta

ĆERKA JELENE KARLEUŠE POSLALA JASNU PORUKU SVIMA: “TO JE MOJ ŽIVOT!“

Vreme:

Datum:

Jelena Karleuša u javnosti često govori o vaspitanju svoje dece i ističe koliko je na njih ponosna. Jelenina mlađa ćerka, Nika Tošić, aktivna je na društvenoj mreži Tik Tok gde svakodnevno objavljuje sadržaj.

Nika se na ovoj mreži susreće sa raznim komentarima, među kojima su i oni negativni. Negativne komentare i neumesna pitanja dobija zbog svoje mame Jelene Karleuše.

Nika uvek stane u odbranu svoje mame i vrlo otvoreno odgovara svima koji imaju očigledno lošu nameru.

“Donekle ti je lepa mama, ali ja sam se uvek pitala kako te nekad nije blam da ti se mama skoro skine gola na bini, i ti sutra da se pojaviš u školi“, glasio je komentar.

Nika je, u svom stilu po uzoru na Jelenu odgovorila bez pardona.

“U školi me ljudi ne gledaju po tome ko mi je mama, nego kakva sam osoba. To je moj život i znam kako me gledaju.“

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending