ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O BOLNOM GUBITKU!

Vreme:

Datum:

Ceca Ražnatović imala je vrlo turbulentnu godinu, odlučila je da za kraj progovori o nekim temama o kojima do sada nije, kao i o željama koje ima za sledeću godinu.

Otkrila je da je najveću tugu i bol doživela kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu.

“Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka. Bila je oscilarna, šarenolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro“, rekla je Ceca.

Istakla je da je Željko svestan da će dobiti još jednog brata, a prema Krstanu se već postavlja zaštitnički.

“On sve razume, baš je pametno dete. Ne što je moj, ali jeste takav. To je dete koje voli da uči, da upija. Raduje se. Ne pokazuje da se ne raduje! (smeh). Željko je jako privržen i zaštitnički nastrojen prema njemu, ne da nikome da priđe Krstanu“, rekla je Ceca, pa se osvrnula na želje za 2024. godinu.

“Dugačak je spisak! (smeh) Ne znam za šta prvo da se odlučim, da li poslovne, privatne, porodične, da li ću na odmor… Mislim, odmor mogu da zaboravim, moram album da radim! (smeh) Povukla sam reč! Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh)“, rekla je pevačica za Telegraf.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending