ostanimo u kontaktu

Sa neta

“BUDITE SA MUŠKARCIMA, GEJ JE OKEJ“: BARBARA BOBAK POSLALA PORUKU JAČEM POLU!

Vreme:

Datum:

Barbara Bobak važi za nekoga ko nema problem da komentariše razne teme, a često su to muško – ženski odnosi. Ona o ovim temama govori kako u emisijama, tako i na svojim mrežama.

Na mrežama se često oglasi povodom raznih tema, najčešće je izrevoltirana nekim stavovima i obično podeli svoje mišljenje putem Tik Toka. Ovog puta naljutile su je brojne kritike na račun žena, pa Barbara nije mogla da prećuti.

“Videla sam gomilu videa gde neki muškarci pričaju šta žena ne sme ili sme ili kako žena treba ili ne treba da se ponaša, kako su žene ovakve ili onakve pa sam htela da ih pitam – Da li vi znate da možete da budete i jedni sa drugima isto? Ako već žene toliko ne ispunjavaju vaše kriterijume vi možete da budete i sa muškarcima, biti gej je okej samo se nemojte stresirate previše“, poručila je pevačica.

@barbara.bobak Brzinska mudrost pred svirku Love ya #fypシ #fyp #foryoupage #fypsrbija #foryou #foryousrbija ♬ original sound - Barbara Bobak

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending