ostanimo u kontaktu

TV

„Bili su korektni, više ne postoje“ Mensur progovorio o prekidu prijateljstva sa Stefanom Karićem!

Vreme:

Datum:

Prijateljstvo Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića bilo je od najskladnijih kad su u pitanju rijaliti formati. Godinama su bili bliski, te je Ajdarpašić bio često gost u vili na Zvezdari i neretko je govorio o dobrom odnosu sa porodicom Karić.

Tokom ljubavi sa Jovanom Ljubisavljević spekulisalo se da će im odnos pući što se na kraju i desilo, ali Mensur nikada javno nije otkrio razlog kraha drugarstva.

Ova tema je ponovo ugledala svetlost dana u Eliti, kada je Ajdarpašić odgovarao na pitanja gledalaca.

– Da li si ostao u lošim odnosu sa Karićem zbog Misice Jovane – glasilo je pitanje.

– Nemam nikakve odnose, bili su korektni, ali više ne postoje – rekao je Mensur.

– Je l’ Jovana misica razlog? – upitala je Ivana.

– Ne, ona nema veze, bila je samo jedan čovek kojeg sam najmanje znao u tim trenutcima, ne krivim nikoga, nemam ništa protiv njih – rekao je Mensur.

– Luka odaješ utisak da znaš šta se tu desilo – rekla je Ivana.

– Ja sam čuo da nisu u dobrim odnosima, ali nisam ulazio u dalje rasprave – rekao je Luka.

 Mislim da ljudi nemaju potrebe da ga huškaju – rekao je Mensur.

– Mensure odlično si video ko je sedeo, nemoj da se praviš lud, šetao si i dobacio. Ne znam šta je dobacio, ali je nama dobacio nije mogao bazenu, niko nije huškao Luku da ide protiv tebe, engo da ne kanali Stefana, pogrešno se izrazio – rekla je Miona.

– Iznela sam zato što je meni Luka pričao ne znam zašto – rekla je Milena.

– Ovo nema nikakvu težinu što se ovo priča – rekao je Mensur.

TV

ŽELJKO MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ, SKINUO JOJ POLA PLATE! EVO I ZAŠTO!

Vreme:

Datum:

Autor:

Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro“ na Pinku ugostila je Željka Mitrovića, koji je saopštio da je kažnjena smanjenjem plate.

Razlog njene kazne je emitovanje privatnog snimka Đorđa Miketića, kome se Mitrović i javno izvinio.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, rekao je Željko.

“Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, odgovorila je Jovana, a on se nadovezao:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, zaključio je Željko Mitrović.

pročitaj više

TV

FILM “NEDELJA“ PREMIJERNO PREDSTAVLJEN MEDIJIMA! HUSA SMRŠAO 20 KILOGRAMA ZBOG ULOGE!

Vreme:

Datum:

Autor:

Film “Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, uskoro će se naći u bioskopima. Ono što je polazna tačka ovog filma jeste upravo Džejevo detinjstvo, o kome se malo šta znalo.

“Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili“, rekao je Bošković.

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu.

“Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu “Nedelja“ i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu. Ne zna da čita, ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično.“

“Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba“, zaključio je Husein Alijević Husa.

(24sedam)

pročitaj više

TV

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT SA BURMOM U EMISIJI! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Pre nekoliko dana u javnost je isplivala informacija da su se Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali u tajnosti. Voditelj je ovu informaciju ubrzo potvrdio.

Sada je Ognjen prvi put u javnosti sa burmom. Tokom svoje emisije Amidži Šou mogla se primetiti zlatna burma na njegovoj ruci, koja je najuočljivija bila tokom prikazivanja sponzora.

Voditelj je otkrio da je Mina uzela njegovo prezime, a par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi.

pročitaj više

Trending