ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Bila je maloletna i OŠIŠANA DO GLAVE: Evo kako je Emina Jahović izgledala na svom PRVOM venčanju sa Aladinom iz Pazara

Vreme:

Datum:

ATAimages

Prvi muž Emine Jahović bio je njen sugrađanin iz Novog Pazara

O njenom braku sa Mustafom Sandalom gotovo sve je odavno poznato, baš kao što je i o njihovom turbulentnom razvodu, ali možda je nekima promaklo da turski pevač nije jedini, niti prvi muž Emine Jahović. Ta čast pripala je još mnogo ranije, kada je pevačica čak bila maloletna, izvesnom Aladinu Đ. koji je bio Eminin sugrađanin u Novom Pazaru. Bila je to jedna od onih prvih mladalačkih ljubavi zbog koje je Emina čak pobegla od kuće ali kao i sve takve ljubavi nije dokazala svoju postojanost.

Umesto toga, prvi muž Emine Jahović i poznata pevačica u braku su proveli samo šest meseci, nakon čega su shvatili da je to bila velika greška. Ipak, Emina je se ne stidi, o tom braku je jednom prilikom otvoreno govorila i prisetila se kako je izgledao dan njene udaje za Aladina u kojem je, ošišana na keca, izgledala potpuno drugačije nego što je mnogi znaju. Dok ne postoje dostupne fotografije sa tog venčanja, njeno svedočenje jedini je način da se ilustruje taj dan.

– Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – rekla je svojevremeno Emina.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Prvi muž Emine Jahović nije nikada voleo da bude deo javnog prostora pa nije komentarisao ovaj brak, ali zato njegov otac, a Eminin bivši svekar, Rustem jeste jednom prilikom ispričao utiske o poznatoj pevačici.

– Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju – otkrio je detalje tog dana.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending