ostanimo u kontaktu

Sa neta

Baki Prasetu devojka uništila besan auto: Anja Bla napravila paprenu štetu! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Influenserka i devojka jutjubera Bake Braseta, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već je postala prepoznatljiva po svojim bahatim ispadima kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti. Pored toga mnogi osuđuju i njenu potrebu da se hvali materijalnim stvarima.

Ona je sad ponovo zaprepastila sve koji je prate na društvenim mrežama, kad je na svom Instagram profilu podelila svoju fotografiju pored uništenog automobila svog dečka, i na taj način mu čestitala rođendan.

Poznato je da Bogdan vozi skupocene automobile, a od nedavno je i Anja počela da koristi jednu od njegovih besnih mašina. Na fotografiji koju je podelila Anja se uslikala sa ozbiljnom ogrebotinom na braniku, a kako je i sam automobil jako skup, pretpostavlja se da bi popravka štete takođe papreno koštala

– Srećan rođendan. Od mene na poklon imaš ogreban branik na BMW-u – napisala je Anja uzfotografiju koju je podelila na svom Instagram storiju.

Podsećamo, Ana je nedavno bila osuđena na mrežama kad je deci pokazala srednji prst u kameru i žestoko iz izvređala, nakon čega se opet oglasila.

– Mene i dalje zanima koji roditelji daju deci da budu od 9 ujutru do ponoći na ulici ali bukvalno na ulici. Najbezobraznija deca koju sam u životu videla. I da, pišem ovo pre nego svi počnu da skaču na mene kako sam bezobrazna i zla. Ali čisto da znate ovoj jednoj te istoj deci se mesecima govori na normalan način da ne budu dosadni da malo iskuliraju, viđaju me svaki dan, svi su se slikali sa mnom, snimili auto milion puta i do sad su valjda mogli da se naviknu i da me puste na miru. Ali ne oni i dalje svaki dan vrište, znači ja ne znam koju dijagnozi svi kolektivno imate i svaki dan bar po dva puta ako mi tag ne radi ja ne mogu da uđem u garažu od mentola koji me snimaju jer moram da se javim ženi i dam sve informacije o stanu, meni… da bi me pustila u garažu. Nađite novog idola, molim vas, mene ste smorili, a nije kao da sam ikad htela da vam budem idol – napisala je Anja Bla.

Bonus video:

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending