ostanimo u kontaktu

Sa neta

BAKA PRASE ISPROZIVAO SOFIJU ŠAŠIĆ: “NIJE SOFIJA NEGO SOPHIA, MORA DA BUDE URBANA“

Vreme:

Datum:

Influenser i jutjuber Baka Prase je sinoć na svom kanalu tokom lajva isprozivao Sofiju Šašić. Ona je tokom gostovanja u jednom podkastu govorila o modelingu, Baka Prase je njene izjave komentarisao.

Sofija je objašnjavala da posao foto modela nije toliko jednostavan koliko se svima čini. Govorila je da mora da se probudi u sedam, da bude našminkana, sređene frizure i da fotkanja traju i po ceo dan.

Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Jutjubera je ova izjava iziritirala:

“Gledajte sad ovu ribu šta priča, ne znam ni ko je ova riba, Sofija Šašić…Burazeru, samo molim vas pogledajte šta ova priča..(smeh) Ljudi ne shvataju kao ja idem i sa zmajevima se borim…U sedam ujutru se budi tebra, au…Ja ne znam šta se desilo sa influenserkama, ne znam ko je devojka…ovo da izjaviš, ovo je blam blamova“, reko je Bogdan pa dodao:

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

“Ne, ne, bolje da ustaneš u sedam da ideš na građevinu. Znaš šta je da ideš da se slikaš čiste kose…Sophia, da, nije Sofija, mora da bude urbana“, završio je ironično jutjuber.

Inače poznato je da je njegova devojka Anja Bla takođe influenserka i model.

Sa neta

CECA UŽIVA SA UNUKOM U OPUŠTENOM IZDANJU! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ceca Ražnatović često ističe koliko uživa da provodi vreme sa unucima Željkom i Krstanom. Njihove zajedničke momente ponekad deli na mrežama.

Ceca je sada na svom Instagram nalogu objavila snimak sa malim Krstanom u opuštenom izdanju. Grlila ga je, ljubila i razgovarala sa njim u kućnoj atmosferi, u bademantilu.

“Ljubavi… Gde je moj Krstan? Gde je moja lepa beba?  Gde je moja najlepša beba? Lepa, lepa moja beba… Najlepša! Kaži mi nešto“, govorila je Ceca unuku dok je bio u njenom zagrljaju.

pročitaj više

Sa neta

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA OTKRILA POL BEBE?!

Vreme:

Datum:

Autor:

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, par nije otkrio do sada pol bebe.

Mina je svojom objavom na Instagramu nagovestila da je u pitanju devojčica.

“Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona“, pisalo je u Mininoj objavi, te postoji pretpostavka da će roditi ćerku.

pročitaj više

Sa neta

TEODRA DŽEHVEROVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU NAKON OPERACIJE! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Teodora Džehverović je na svom Instagram profilu podelila fotografije i pokazala na koji način se oporavlja nakon operacije. Na Badnje veče pevačica je operisana, jer joj je pukla cista na jajniku.

Ona je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a sada je pokazala kako izgleda njen oporavak. 

Teodora je podelila fotografiju iz hiberbarične komore.

pročitaj više

Trending