ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

AVA KARABATIĆ PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG POROKA!

Vreme:

Datum:

Ava Karabatić dugo se nije pojavljivala u medijima. Starleta se odala poroku, zbog kog je prošla kroz pakao, te završila na lečenju.

Ona je sada otvoreno govorila o alkoholu i paklu kroz koji je prošla.

“Jezivo je bilo biti u kandžama poroka, a da toga u početku i niste svesni. Ja sam postala solo drinker. Posle šest godina života u Beogradu otišla sam da živim u Zagreb, gde sam se zatvorila i nekako povukla u svoja četiri zida. Raskinula sam tad s dečkom i sve je nekako krenulo nizbrdo. Tada sam počela da se opijam, a nisam bila svesna problema u koji sam upala.“

Starleta je istakla da se sa porokom uspešno izborila i da je izlečena.

“Majka i otac su mi bili velika podrška na putu izlečenja od alkoholizma. Sećam se da su me zaključavali kad pijem, odnosno kad bih dobila želju da odem do prodavnice da kupim piće. Samo sam o tome razmišljala. Tako su hteli da me spreče da odem po alkohol, drugačije nisu mogli jer bih se dovijala kako sam znala. To je jedno vrzino kolo, iz kog je teško izaći. Pogotovo je teško kad žensko pije. Biti solo drinker je najgora stvar.“

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending