ostanimo u kontaktu
Flexportal | showbiz | ana nikolić Flexportal | showbiz | ana nikolić

Zvezde i tračevi

Ana Nikolić izvadila implante iz grudi, pa ih čuva u sefu?!

ATAimages

Vreme:

Datum:

Pevačica Ana Nikolić podvrgla se davnih dana trendu stavljanja silikona u usne i grudi, a jedna informacija zaprepastila je javnost.

Reč je o čuvanju imlanta nakon vađenja, što je pevačica navodno uradila.

Ona nikada nije krila da se podvrgla estetskim korekcijama, ali je sve šokiralo njeno priznanje da je nakon druge operacije grudi svoje implante sačuvala i to – u sefu.

Ona je prve implante koje je imala zamenila većim, a po izlasku iz operacione sale ih je ponela sa sobom kući i iz nepoznatih razloga stavila na sigurno mesto. Kako je rekla, u bolnici su se čudili da je uopšte stavila tako male implante, prenosi Svet.

Nikolićeva je i obrazložila da postoji pravilo o odlaganju nerazgradivog materijala kao što su implanti i da postiji takozvano silikonsko groblje, ali da ih je ona stavila u sef i sačuvala.

Kako su pre nekoliko godina navodili domaći mediji,  Ana se rešila dotrajalih silikona, ali je nakon toga navodno posetila hirurga kako bi joj izvadio salo iz stomaka i ubrizgao u usne. Ona ovo, ipak, nije potvrdila.

(24sedam)

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending