ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UPUTILA DIVNE REČI NINI BADRIĆ!

Vreme:

Datum:

Pevačica Aleksandra Prijović javno se obratila hrvatskoj koleginici Nini Badrić, imala je samo reči zahvalnosti za nju.

Nina Badrić je na svom poslednjem nastupu održala govor o Aleksandri Prijović, koju je nahvalila, te istakla koliko joj je drago što je ljudi porede sa njom.

“Kapa dole curi koji je rasprodala toliko Arena, svako ko je imalo normalan može samo da joj se pokloni. Meni lično je megadraga, a još draža jer kad su radili neku anketu u Zagrebu, pitali su ljude na ulici ko je to, a oni: „Nina Badrić“, izjavila je hrvatska pevačica na svom nastupu.

Aleksandra je ovom izjavom bila oduševljena. U znak zahvalnosti podelila je snimak iz svoje arhive gde peva pesmu Nine Badrić na jednom muzičkom takmičenju.

“Draga Nina, ovaj snimak je nastao pre skoro 20 godina i osvojila sam 1. mesto na takmičenju sa Vašom pesmom. Hvala Vam na podršci i prelepim rečima! P.S. Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju“, napisala je Aleksandra.

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending