ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZNELA DETALJE SUSRETA SA JELENOM KARLEUŠOM!

Vreme:

Datum:

Aleksandra Prijović gostovala je emisiji “Prvi red“ u kojoj je govorila o svojim uspesima, osvrnula se i na nedavni susret i pomirenje sa Jelenom Karleušom.

“Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu“, rekla je Aleksandra, pa se osvrnula na svog supruga Filipa Živojinovića.

“Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava, mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko nije postojao poslednjih osam godina. Svako jutro je ustajao i svako veče išao da legne razmišljajući šta je sledeće što treba da uradimo. Njega imam u slušalici kada smo na koncertu. On mi sve vreme govori, koja je sledeća pesma, kada će vatra, efekti. Kada se koncert završi, često mi govori: “Vidiš iz onog našeg podruma je sve krenulo, a pogledaj gde smo došli“. “

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending