ostanimo u kontaktu

Zvezde i tračevi

Aca Amadeus oštro o koncertima Dina Merlina u Beogradu: Zabraniti ga ili naplatiti veliki porez! I da se izvini u „Dnevniku“

Vreme:

Datum:

Dino Merlin je zakazao četvrti koncert u beogradskoj „Areni“, a iako vlada veliko interesovanje, ima i onih koji smatraju da pevač treba prvo da se izvini srpskom narodu za izjave koje je davao ranijih godina. 

Aca Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, smatra da Merlinu treba zabraniti koncert u Beogradu ili mu naplatiti veliki porez.

– Treba zabraniti Dinu Merlinu da nastupa u Srbiji ili da mu se naplati veliki porez i onda da mi kao država budemo zadovoljni zaradom. Trebalo bi i da nam uputi neko izvinjenje putem „Dnevnika“ na Pinku i RTS-u za sve što je pričao o nama. Javno da se izvini našem narodu. Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas. Razumem rat i ratno stanje, pamet se pomeri, ali makar jedno izvinjenje. Može koncert, ali ili da plati veliki porez ili da mu se zabrani da nastupa u Srbiji – kazao je Aca za Informer.

Pokrenuta je i peticija da se pevaču zabrani ulazak u Srbiju. Razlog za to jeste raniji govor mržnje i ponižavanje Srba usled ratnog doba devedesetih godina, pa upravo zbog toga na sajtu peticija.online uz njegovu fotografiju stoje i dobro poznate Dinove izjave: „Zabranjeno za Srbe i pse“, „Možda bih trebao otići u Beograd jer su Srbi bolesnici, a bolesnike treba obilaziti“, „U Beograd ću doći samo ako bude sravnjen granatama“, „Srbe treba ukloniti puškama“.

Peticiju je, do objavljivanja ovog teksta, potpisalo 26.724 osoba.

Bonus video:

Zvezde i tračevi

SOFIJA ŠAŠIĆ SVA U ZLATU! Pozirala za kampanju poznate beogradske zlatare, slike oduševile sve! (FOTO)

Vreme:

Datum:

Autor:

Ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića sve je popularnija na našim prostorima, a njene objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju.

Na Instagramu je prati preko sto hiljada ljudi, pa nije ni čudo što je često predmet komentarisanja.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na svom nalogu objavila fotku na kojoj je “sva u zlatu”. 

Naime, Šašićeva se fotografisala za kampanju poznate beogradske zlatare “Bojčić”, a do izražaja je došlo i njeno negovano lice koje je bilo prekriveno sa minimalno šminke u prirodnim nijansama.

Šareni komadi mindjuša i orglica savršeno su se uklopili, a sigurni smo da je kampanja prošla vrlo uspešno.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

TEA TAIROVIĆ PRED NASTUP NA TRGU OTKRILA LJUBAVNI STATUS!

Vreme:

Datum:

Autor:

Tea Tairović večeras sa Sašom Matićem zabavlja publiku na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine.

“Ovo je velika čast za mene, imam tremu. Ova bunda je teška 10 kilograma, ne mogu sve da izvedem u njoj, moraću da se presvučem kasnije, jer koreografija to zahteva“, rekla je Tea Tairović za okupljene medije.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i svoj ljubavni status.

“Imam simpatiju, ali dečka još uvek ne“, rekla je Tea.

pročitaj više

Zvezde i tračevi

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO TATA!

Vreme:

Datum:

Autor:

Miloš Biković i njegova supruga Ivana postali su roditelji pre nekoliko dana. Miloš se sada prvi put oglasio za javnost i progovorio o nasledniku.

“Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara“, rekao je Biković, pa se osvrnuo na porođaj.

“Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke“, rekao je glumac, prenosi Blic.

pročitaj više

Trending